juni 18, 2020

FAMILIEBEDRIJF & CORONA ONDERZOCHT

FAMILIEBEDRIJF & CORONA ONDERZOCHT

Uit recent onderzoek van RSM-Nyenrode blijkt dat de coronacrisis familiebedrijven hard raakt. Veertig procent hield in april rekening met een omzetverlies ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. 22 procent van de familiebedrijven, die vorig jaar winst maakte, denkt dit jaar geen winst of zelfs verlies te maken.

Gelukkig is tachtig procent van de familiebedrijven optimistisch over de toekomst en is slechts 22 procent niet tevreden over het handelen van de overheid. We zien dat veel organisaties deze periode gebruiken voor het aanpassen van het bedrijfsbeleid en juist nu de mouwen opstropen.

Een goede langetermijnvisie en hulp van de overheid helpt hen in deze moeilijke tijden. Hoe blijf jij als ondernemer de crisis de baas? Wil jij aan de frontlinie van het ondernemerschap gas blijven geven?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende sparsessie, want #STRIKEFixt

Lees meer over het onderzoek van Nyenrode door op deze zin te klikken.

  • By admin
  • By 18 juni 2020
  • Geen categorie