Over Strike

Belangrijk in onze aanpak is dat wij het menselijk kapitaal centraal zetten. Hoe mooi je producten ook zijn, hoe groot je dienstenportfolio ook is, de mensen die voor je werken zijn een zeer belangrijke factor in jouw succes.

Wij geloven erin dat als je de mensen die voor je werken centraal stelt en het beste in hen naar boven haalt, dat dit in alle opzichten ten goede komt aan de onderneming. Goede en open communicatie is cruciaal.  Weten waar ze aan toe zijn, duidelijke focus, de juiste richting en de verantwoordelijkheden daar waar ze horen, zorgt voor de juiste werkethos. Dat mondt uit in groei en successen.

Strike neemt hierin de nodige ervaringsjaren met zich mee. We zijn met veel vallen en opstaan steeds wijzer geworden en leren nog dagelijks. We zijn ondernemers met een sterke visie, hebben de ambitie om andere bedrijven verder te helpen. In het bijzonder familiebedrijven om de extra dimensie – de familie. Dat is de core van Strike. Onze mentaliteit staat voor handen uit de mouwen en échte veranderingen realiseren.

In de afgelopen jaren hielpen we de nodige bedrijven met groei, stappen maken en afscheid nemen van oude gewoontes. Hoe? Door samen te werken met de beste specialisten op hun vakgebied. De overeenkomst: we hebben allemaal veel ervaring met verschillende ondernemingen. We hebben allemaal gebouwd aan bedrijven op het gebied van Finance, Legal, Sales, Marketing, Proces, Cultuur en GROEI.

Bovenal: we zijn committed aan de filosofie van Strike: “niet lullen maar poetsen”, in control, recht door zee en in staat om altijd te komen met een oplossing.

0
Aantal Blueprints
0
Tevreden Klanten
0
Gereden Kilometers
0
Aantal afgeronde projecten

Waarom Strike?

Omdat wij ervan overtuigd zijn écht het verschil te kunnen maken!

Eerlijke mening
We winden er geen doekjes om en je weet wat je aan ons hebt. Wij kunnen ons werk alleen maar goed doen als we kunnen zeggen waar het op staat.
FOCUS
We hebben een scherpe focus. We weten wat ons te doen staat. We kennen ons doel en weten hoe we dat gaan bereiken. Dat betekent niet altijd politiek gewenst gedrag, maar wel dat we onze doelen halen.
MENSELIJK KAPITAAL
Wij geloven erin dat het belangrijkste kapitaal van jouw organisatie je mensen zijn. Als je op de juiste manier in hen investeert gaat dit renderen voor de hele organisatie.
Aanpakkers
Al in een zeer korte tijd maken we grote stappen, borgen het resultaat en pakken het volgende onderdeel aan. ``niet lullen, maar poetsen``