Ben jij onze nieuwe familiebedrijven specialist?

Ga jij graag uitdagingen aan en heb je ervaring in het verder helpen van (familie) bedrijven? Als Strike consultant | Let’s Talk Family Business weet je als geen ander een volwaardige vertrouwensband en optimale relatie met je klant op te bouwen. Jouw klanten zijn over het algemeen familiebedrijven die voornamelijk in het grotere MKB-segment voorkomen met tussen de 25 en 350 FTE in dienst.

Wat wordt jouw rol?
Het is belangrijk dat jij jouw jarenlange ervaring in diverse advies- & consultancy rollen inzet en jouw expertise gaat inzetten. Je helpt Strike mee uitbouwen tot een serieuze speler binnen de familiebedrijven in het MKB. Je bent continu in gesprek met allerlei prospects en bestaande klanten, je luistert naar de hulpvraag, je komt er achter waar ze wakker van liggen en waar ze juist voor opstaan, je vraagt door, gaat op zoek naar de vraag achter de vraag en weet deze om te zetten in een gedurfde en ambitieuze oplossingen. je bent de linking pin binnen de opdrachtgever en zorgt ervoor dat de te maken stappen daadwerkelijk worden gemaakt en borgt deze.

Je werkt 2 x 2 dagen op opdrachten en hebt 1 Strike dag per week, waar je kan sparren met je collega’s en klantcases tegen het licht kan houden. Je zet al je ervaringen in om ons klantportfolio uit te breiden en werkt samen met je collega’s voor nog meer doeltreffende mogelijkheden; daarmee neem jij de verantwoordelijkheid voor onze business trajecten.

Wat verwachten wij van jou

 • Jij bent volledig op de hoogte van wat er speelt binnen de familiebedrijven anno 2021 en deelt en bespreekt dit graag samen met je collega’s;
 • Jij stelt je eigen businessplan en aanvliegroute op die bij jou past, welke je uitvoert en bewaakt;
 • Jij weet op managementniveau mee te denken en te adviseren op het gebied van business strategie en innovatie of een ander expertisegebied waar jouw hart ligt;
 • Jij bent in staat om relevante signalen op te vangen en deze namens Strike voor de klant om te zetten in business;
 • Jij bent in staat om middels up- en cross-selling de diverse diensten van Strike bij bestaande klanten onder de aandacht te brengen;
 • Jij vertegenwoordigt Strike bij (online) meetings, evenementen en borrels. Je bent het gezicht van Strike en stelt alles in staat om het netwerk uit te bouwen.

Strike timmert aan de weg
Strike is flink aan de weg aan het timmeren met allerlei projecten, initiatieven en betrekkingen. Vanuit een prachtig monumentaal pand in hartje Utrecht, motiveren, inspireren en activeren we dagelijks personen en bedrijven om er die dag weer het allerbeste uit te halen. Ons hart ligt o.a. bij familiebedrijven omdat de component “familie” er doorheen zit en dit geeft net dat beetje extra betrokkenheid, trots en drive, waardoor wij nog harder gaan lopen. Natuurlijk heeft dit ook een keerzijde, maar als je eenmaal op het juiste vertrouwenslevel zit, kan je met deze doelgroep lezen en schrijven en zijn het “vrienden voor het leven”!

Strike, jouw nieuwe werkgever?
Wij zijn een zeer toegewijd en ambitieus bedrijf, houden van hard werken en serieuze resultaten. Onze expertise zetten wij in voor het succes van diverse klanten binnen het MKB-familiebedrijven domein. Dat doen we door gezamenlijk de juiste strategische keuzes te maken, in te zetten op wat er op dat moment als eerste nodig is om daarna de andere onderdelen aan te pakken. We zijn klaar als de opdrachtgever weer zelfstandig verder kan en het vertrouwen terug heeft in de toekomst die wij opnieuw met hen gecreëerd hebben.

Strike bestaat uit een hecht team van toegewijde collega’s, die zeer betrokken zijn en elke dag gaan voor het beste klantresultaat. We zijn een platte organisatie met korte lijnen en de werksfeer op ons kantoor is van aanpakken, open, eerlijk en samenwerken. Tijdens onze wekelijkse (online) meetings bespreken we wat we bereikt hebben, wat er verbeterd kan worden en waar we op moeten schakelen richting onze klanten en toekomstige klanten.

Wat breng jij mee?
Jij bent een ervaren Senior consultant. Door jouw gunfactor, jouw business- en sociale skills weet jij het vertrouwen te winnen en duurzame relaties op te bouwen. Binnen Strike ben jij op jouw expertise gebied de kartrekker en een sterke teamspeler. Je hebt ervaring met diverse gesprekstechnieken en weet waar je over praat als het gaat om het menselijk kapitaal en het beste uit mensen halen. Je neemt graag het initiatief en je deinst niet terug om je eigen mening te geven. Zo lukt het jou om op jouw expertisegebied leiderschap te pakken.

Je neemt verder mee:

 • Je hebt minimaal vijf a tien jaar relevante werkervaring binnen een soortgelijke werksetting;
 • Relevante ervaring en een aantoonbaar netwerk binnen familiebedrijven is een pré;
 • Je hebt een afgeronde relevante academische opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskundig, financieel, commercieel, psychologie of sociologie. We staan open voor kandidaten met verschillende opleidingsachtergronden;
 • Je beschikt over een stevige portie mensenkennis; wij geloven er namelijk heilig in dat het werken vanuit menselijk kapitaal de sleutel is tot een groter succes;
 • Je hebt een sterk inlevingsvermogen, bent de ‘vertrouwenspersoon’ en weet met je persoonlijkheid klanten voor langere tijd te verbinden aan Strike.

Wat bieden wij?
Een uitdaging waarin je al jouw gedrevenheid, energie, innovativiteit en oplossingengerichtheids-kunsten kwijt kunt. Een bevlogen team dat gaat voor het beste resultaat. Een plaats waarin jouw ervaringen ertoe doen en gewaardeerd worden.

Op fulltime basis bieden we jou:

 • een goed marktconform salaris afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring;
 • we werken met een “cafetariamodel wat inhoud dat jij je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf kan samenstellen
 • heb je iets nodig om je werk nog beter te doen of om jezelf verder te ontwikkelen? Geef het aan, bij ons is er veel mogelijk en alles is bespreekbaar.

Strike, jouw nieuwe werkplek?
Ons bruisende Utrechtse kantoorbasis bevindt zich tegenover Station Vaartsche Rijn, 10 minuten lopen van Utrecht centraal en 5 minuten van hartje centrum Utrecht. Vanuit ons kantoor kan je binnen een uur een groot deel van onze klanten bereiken. Maar vanuit huis werken stimuleren we ook, we hebben wekelijks online meetings met het team, zodat iedereen alle ins en outs weet van alle lopende projecten. Tijd voor een kop koffie!?

Waarom kiezen klanten voor ons?

To the point
We winden er geen doekjes om en zeggen waar het op staat. Tevens pakken we meteen de zaken aan die de hoogste prioriteit hebben.
Scherpe analyse
We durven de vinger op de zere plek te leggen. Aan hand daarvan maken we een plan van aanpak en laten daarmee zien hoe het anders kan.
Human Capital
We stellen de mens centraal en zijn in staat om het beste van hun talent naar boven te halen. Hoe goed je product of dienst ook is, de mensen maken het verschil.
We pakken met beide handen aan
Geen woorden, maar daden. We zetten zaken in beweging en helpen zelf mee om de doelen te behalen.