contact

What we do

WE ZIJN IN VERSCHILLENDE MARKTEN THUIS EN DOEN ALLES MET EXPERTS

CONSULTANCY

Relevante input waar je wat mee kán en waar we samen wat mee gaan doen.
We zijn niet van het plannen-maken-en-uitzwaaien, maar plannen maken en hands-on deze met jou als ondernemer samen uitvoeren en jouw doelen behalen!

Hoe sneller we weer weg kunnen, hoe beter we het gedaan hebben. Dat betekent namelijk dat de onderneming geleerd heeft en “het” weer zelf kan. 

SEED CAPITAL

Heb je een goed idee, maar geen idee hoe je dat zou moeten omzetten naar een bloeiende onderneming? Dan helpt Strike jou daarmee!
Van dat zaadje een plantje maken doen we door seed capital te verstrekken: de middelen zodat jij uit de startblokken kan komen. Wij worden voor een bepaald deel mede-ondernemer en gaan met je mee ondernemen om jouw plantje te laten uitgroeien tot een serieuze boom.

VENTURE CAPITAL

Het kan ook zijn dat je de start al gemaakt hebt met je onderneming en graag naar de next level wilt doorpakken. Banken staan tegenwoordig niet te springen om een lening te verstrekken en komen vaak terug met “computer says no” als antwoord op een financieringsaanvraag. Strike zit zo niet in de wedstrijd, wij worden gelukkig van het laten groeien van ondernemingen waar wij in geloven. Dat combineren we met ons principe van “put your money where your mouth is”. We zorgen dat de financiële middelen er zijn en worden dan graag mede-eigenaar van jouw onderneming: zo gaan we samen met jou de volgende stap maken samen met jou. Met het Strike-netwerk in opperste paraatheid maken we een nog groter succes van jouw onderneming!  

START-UP ACADEMY

Het doel van de Start-up Academy is een platform bieden aan iedere ondernemer in spé die een fantastisch idee heeft, maar niet zo goed weet waar te moeten starten. Een goed idee hebben is één, maar een onderneming beginnen en uitbouwen tot een groot succes is twee.

Samen met jou maken we een “one page businessplan” waar je in één overzicht ziet, waar je staat, welke stappen je moet nemen en heb je een kijkje in de toekomst waar het heen zou kunnen gaan. Dit allemaal onderbouwd met de nodige cijfermatige inzichten. 

SCALE-UP ACCELERATOR

Overweeg je om je bedrijf te verkopen? Na jaren al jouw liefde en tijd gestoken te  hebben in jouw onderneming is het nu de tijd, maar doe het dan wel goed.
Alle puntjes op de i zetten en waardecreatie is belangrijk voordat je de markt op gaat.

Strike is jouw partner die jou resultaat & doelgericht begeleidt.

Alles goed op orde en overzichtelijk, waardecreatie, dat is waar het om gaat! We combineren dat met consultancy en doordachte optimalisaties. Strike heeft de nodige ervaringen opgedaan die jou kan helpen om versnelt door deze stappen heen te lopen. Via deze stappen helpen we jouw bedrijf naar een juiste Exit. Waar nodig schakelen we onze specialisten in. 

TALENTSHOP

Wij zijn altijd op zoek naar talent om ons team te komen versterken, heb jij de nodige ervaring in, advisering, begeleiding en maak jij echt het verschil? Wil je in een team komen werken waar er echt naar jou geluisterd wordt en jouw inbreng serieus meegenomen wordt? Neem dan contact met ons op.